Dagtraining: deep change in a day

Ontdek en zet je eerste stap naar meer impact met Theory U

Zoveel ideeën en plannen, maar wanneer kom je toe aan kiezen wat echt bij je past en de meeste impact maakt? Waar wil je de meeste tijd in stoppen? Je wil veel impact maken, maar kan niet alles doen. Meer helderheid, geeft meer focus en impact en maakt het makkelijker om ja te zeggen tegen de juiste dingen en nee tegen bijzaken. 
 
Misschien wil jij in deze ‘strategiedag voor jezelf’ juist onderzoeken wat voor jou een manier kan zijn om meer duurzame impact te gaan maken? En wanneer het genoeg is? Of misschien sta je op een soort kruispunt? Of in een soort niemandsland van de waan van de dag en zou je graag meer richting en doel hebben?
 
In dit soort gevallen helpt het om met behulp van het raamwerk van Theory U op zoek te gaan naar je eerste stap naar meer impact en wat jij nodig hebt om die te zetten. Wij noemen dat Deep Change in a Day.
 
Theory U is een raamwerk dat jou laat verbinden met hoofd, hart en lichaam, en dat je laat leren door te doen. Zo kom je niet alleen verder in jouw eigen vraagstuk, maar leer je ook wat Theory U is en hoe je het kan inzetten. Door deze dag samen met andere professionals die werken aan duurzaamheid te volgen, ontstaan mogelijk ook sterke ideeën en verbindingen om diepgaande verandering te bevorderen.
 
Resultaten. Na deze dag heb je / kan je:
  • Helderheid op jouw vraag en doel, waardoor nee zeggen en focus aanbrengen ook makkelijker is;
  • Je begrijpt wat Theory U is en hoe je het toepast als raamwerk voor diepgaande verandering (met de onderdelen waarnemen, aanwezig zijn en creëren en uitkristalliseren);
  • Je onderzoekt, ontdekt en ervaart hoe verschillende technieken uit Theory U werken zodat je ze ook na de training zelf kan toepassen;
  • Je doet concrete inzichten op die jou helpen een stap te zetten en leiding te geven aan de toekomst zoals jij die graag ziet. ​
Meedoen met deep change in a day

“There’s a lot more possible than we are trying.” 

Otto Scharmer – grondlegger Theory U

Begeleider

Deze dag wordt verzorgd door Mariëtte Alblas (1983)

Mariëtte werkt sinds 2009 aan organisatieveranderingen als consultant, trainer en coach. In 2019 nam zij het besluit dit alleen nog maar te doen voor organisaties die bijdragen aan een gezondere toekomst en sprong ze van de ene op de andere dag in het diepe.

Sindsdien begeleidt zij deelnemers in verschillende (persoonlijk) leiderschapsprogramma’s en geeft ze trainingen voor onder andere Entrained en  SchoolvoorCoaching over Theory U.

De trainingen en workshops die Mariëtte geeft zijn altijd een combinatie tussen theorie en praktijk, tussen begrijpen en ervaren, weten en voelen.

 

Praktisch & Kosten

De dag is van 9.30-17.00 uur, in Amersfoort, op vijf minuten lopen van het station en met parkeerplek voor de deur. De kosten voor deelname, inclusief vega lunch, zijn 295,- euro per persoon (excl. BTW).

De datum van de eerstvolgende keer vind je in het aanmeldfomulier.

De groep is minimaal 6 en maximaal 12 mensen groot. 

Wil je overleggen of deze dag iets voor jou is? Neem dan gerust even contact op.

aanmelden

Ervaringen (van Theory U in 1 dag)

De perfecte introductie als je met theory U en een persoonlijke vraag aan de slag wil

De workshop heeft me een scherper inzicht gegeven in de oordelen en angsten die ik nog heb op een bepaald thema in m’n leven. Door dit inzicht durfde ik het ook direct ‘aan te gaan’ en heb ik direct dezelfde week nog stappen gezet om dit te doorbreken

Mariëtte weet met haar passie en enthousiasme voor Theory U mij als deelnemer te inspireren en mee te nemen in de reis door de U. Door de oefeningen en het duiken in Theory U heb ik een aantal mooie nieuwe inzichten gekregen waarmee ik meteen concreet verder aan de slag kan