Reflectieflits

Inspiratiemail voor duurzaamheidsprofessionals die willen leren over de deep changemaker mindset en aanpak en inspiratie willen ontvangen. Vanuit liefde voor al het leven.

Elke maand de reflectieflits ontvangen?

In de reflectieflits reflecteert oprichter Manu Busschots persoonlijk op 1 thema, zoals het zich voordoet in zijn leven en werk als duurzame ondernemer en coach. Deze reflectie vertaalt hij vervolgens naar jou als lezer met een reflectievraag.

Elke flits bevat ook een agenda met aanraders: aanbod van de Deep Change Academy of van vrienden van de Deep Change Academy, of inspiratie om te lezen, kijken of luisteren, zoals de ‘podcast klimaattherapie’ (luister op spotify).

De reflectieflits verschijnt 1x per maand, voor ruim 500 abonnees. Voor aanmelden volstaat je naam en e-mailadres. De reflectieflits is gratis en afmelden is eenvoudig.

Meld je aan voor de Reflectieflits

Meteen na je aanmelding ontvang je twee welkomstcadeau’s:

De opname van het webinar over veerkracht en verandering (52 minuten).

Het Deep Change magazine, met interviews met changemakers, inspiratietips en meer.

Waarom mensen de reflectieflits blijven volgen?

“Vaak even een prettig moment van stilstaan bij jezelf en bezinnen in de hectiek van alledag.”

“Inspirerend, altijd leuk om te openen. Qua lengte prettig, vertaling van thema’s in aardse taal.”

“Zijn goede doordenkers. Het laat je even stilstaan in de waan van de dag en helpt te relativeren. Tuurlijk spreekt de ene flits je meer aan dan de andere. Maar alle flitsen hebben wel iets dat trickerd.”